Milli Egemenlik İlkokulu
HASANDEDE MAH. KADIOĞLU SK. MILLI EGEMENLIK ILK OKULUMU BLOK NO 2 PASİNLER / ERZURUM

VİZYON

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimini ön planda tutarak ; Onları, Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen;Milletini ve tüm insanlığı seven ; ailesine,toplumuna ve vatanına bağlı; Ahlaklı,özgüven ve sorumluluk sahibi;Ufku geniş,işbirliğine önem veren,araştıran,bilgi edinme yöntemlerini öğrenerek bunu toplumsal faydaya dönüştürebilen,etik değerlere sahip,evrensel kültürleri özümsemiş,öğrenci odaklı evrensel gelişim ve değişimleri eğitim sistemine yansıtabilen,çağdaş eğitim teknik ve yöntemlerini kullanan,problem çözmeye yönelik eğitim veren,yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ‘BİZ’ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Okulunda, istekle ve güler yüzle çalışan öğretmenlerin eşliğinde önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan ´sınıf sistemi´ne dayanan sınıflarda güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, aydın, katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip, hoşgörülü, ahlaklı gençler yetiştiren ve yapmış olduğu çalışmalarla örnek ve önder olan bir kurum olmak.

BAŞARILAR

İlçe Merkezinde bulunan okulumuz Erzurum´a yaklaşık 40 km uzaklıktadır.

İlçe Merkezinde bulunan okulumuz ilçemizin kuzeyinde yer almaktadır.

Proje Çalışmaları

İlçe Kaymakamlığının Düzenlediği Proje Çalışmaları için "Okulumu Geri İstiyorum" "Serbest Alan Sınıfı (Patırtı Sınıfı)" "Bir Aya Bir Zeka" Projeleri ile destek sağlanmıştır.